Contacteer ons !

Eerste vrije plaatsen Geel Eerste vrije plaatsen Turnhout
Selecteer therapeut

 

Afspraak annuleren? Gelieve minstens 24u op voorhand telefonisch te verwittigen.

Den Atlas: osteopathie in Geel en Turnhout

Het team van groepspraktijk Den Atlas is vertrouwd met osteopathie voor volwassenen en kinderen. De naam van de praktijk is gebaseerd op de eerste halswervel, die een belangrijke verbinding vormt in het lichaam. Osteopathie verbetert de bewegingsmogelijkheden dankzij manuele behandelmethodes en structurele, craniale & viscerale manipulatie. Wij hebben een praktijk voor osteopathie in Geel en Turnhout.

 

 

Osteopathie

  

Voor kinderen

  

Atlasbehandeling

  

     
  Osteopathie stimuleert de herstelling van het lichaam aan de hand van manuele en manipulatieve technieken. Den Atlas geeft u graag meer informatie.   Osteopathie voor baby’s en kinderen wordt speciaal aan hen aangepast, zodat zij intensief geholpen worden tijdens de behandeling.   Atlastherapie en dry needling zijn behandelingen om de spieren te versoepelen. Bij dry needling gebeurt dit dankzij een dun naaldje en bij atlastherapie ligt de focus op bovenste halswervel.  
  Lees meer >   Lees meer >   Lees meer >  

 

Osteopathie en kunst

Om onze praktijk wat aan te kleden en een kunstenares in de kijker te plaatsen hebben we sindskort 4 schilderwerken opgehangen van Sylvie Verbist. Meer informatie over de werken en Sylvie Verbist vind je op www.sylvieverbist.be 

 

Ons team

Het team van Den Atlas staat tot uw dienst met verschillende disciplines. Indien u dit wenst, vertellen wij u graag meer over de mogelijke behandelingen.

Wenst u meer informatie of wilt u graag een afspraak maken? Dan kunt u ons steeds contacteren. U kunt ons telefonisch, via mail of via het contactformulier bereiken. Onze praktijken in Geel en Turnhout staan tot uw beschikking op weekdagen van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 9.00 tot 11.00 uur. Tijdens het weekend en op feestdagen kunt u ook gebruik maken van de wachtdienst.

 

Openingsuren:

Ma - Vr 8u00 - 20u00
Za 9u00 - 11u00
Zon- & Feestdagen Wachtdienst

 

 

Suggesties / opmerkingen

Heeft u een suggestie hoe wij onze diensten kunnen verbeteren in de toekomst? Heeft u een opmerking over onze service? Wij horen het graag! Geef uw feedback door via het contactformulier.  

 

Betalingsmodaliteiten

Er kan bij ons in de praktijk zowel met cash als met bancontact betaald worden. 

 

Clikc+